Image Alt

À La Carte

À La Carte

Starters

Soupe à l’Oignon – 195
French onion soup with organic Emmental cheese and organic butter
Súp hành kiểu Pháp với phô mai Emmental hữu cơ nướng


Velouté de Potiron – 125

Creamy pumpkin soup with nutmeg and organic butter
Súp kem bí ngô với nhục đậu khấu


Velouté de Champignons – 155

Wild mushroom cream soup with organic extra virgin olive oil
Súp kem nấm rừng hữu cơ với dầu ô liu hữu cơ


Escargots de Bourgogne – 295

Burgundy snails with garlic butter
Ốc sên nướng bơ tỏi kiểu Burgundy


Carpaccio de Thon – 355

Tuna carpaccio with quail egg, caviar, organic extra virgin olive oil
Cá ngừ carpaccio với trứng cút, caviar và dầu ô liu hữu cơ

 

Salade de Homard et Mangue – 685
Lobster salad with mango, avocado, and passion fruit dressing
Xa lát tôm hùm với xoài, bơ và sốt chanh dây


Foie gras poêlé au Calvados – 525

Pan-seared foie gras with Calvados, brioche
Gan ngỗng áp chảo với rượu Calvados

Desserts

Crème Brûlée à la Vanille – 185
Madagascar vanilla crème brûlée with vanilla
Bánh flan đốt đường đỏ

 

Mousse au Chocolat – 175
Chocolate mousse with organic dark cocoa
Mousse sô-cô-la hữu cơ

 

Soufflé au Grand Marnier – 295
Grand Marnier soufflé with vanilla ice cream
Bánh soufflé Grand Marnier với kem vani

 

Tarte Tatin aux Pommes – 195
Caramelized apple tart and vanilla ice cream
Bánh táo úp ngược với táo và kem vani

 

Profiteroles au Chocolat – 195
Cream puffs with vanilla ice cream and chocolate sauce
Bánh su kem nhân kem vani, phủ sốt sô-cô-la

 

Assiette de Fruits Frais – 230
Plate of seasonal fresh fruits
Đĩa trái cây tươi theo mùa

 

Assortiment de Fromages – 435
Selection of French cheeses with cinnamon bread
Tuyển chọn phô mai Pháp 3 loại với bánh mì quế

Main Courses

Filet de Buffle Vietnamien – 545
Vietnamese buffalo fillet with pink peppercorn sauce
Thăn trâu Việt Nam với sốt tiêu hồng

 

Ribeye Wagyu MBS6+ – 1,395
Wagyu ribeye with truffle mushrooms sauce and potatoes
Ribeye Wagyu với sốt nấm truffle và khoai tây

 

Filet de Bœuf AUS – 635
AUS beef tenderloin with green peppercorn sauce and mashed potatoes
Thăn bò Úc với sốt tiêu xanh và khoai tây nghiền

 

Ribeye Black Angus – 635
Black Angus ribeye with Béarnaise sauce and potatoes
Thăn nội bò Black Angus với sốt trứng lá thơm và khoai tây

 

Bœuf Wellington – 695
Beef Wellington with Madeira sauce
Bò Wellington với sốt rượu Madeira

 

Bœuf Bourguignon – 395
Burgundy-style beef stew with red wine, with organic noodles and mushrooms
Bò hầm rượu vang đỏ kiểu Burgundy với mỳ dẹt hữu cơ kèm nấm

 

Poulet Provençal – 495
Chicken à la Provençale with mashed potatoes
Gà nấu kiểu Provence với cà chua, ô liu, thảo mộc, phục vụ kèm khoai nghiền

 

Magret de Canard aux Mûres – 555
Seared French duck breast with blackberry sauce and vegetables
Lườn vịt Pháp áp chảo với sốt mâm xôi và rau củ

 

Carré d’Agneau aux Herbes de Provence – 695
Herb-crusted AUS lamb rack with organic extra virgin olive oil and asparagus
Sườn cừu Úc nướng thảo mộc Provence và măng tây

 

Souris d’Agneau aux haricots blancs – 595
Braised AUS lamb shank with white broad beans
Cẳng cừu non Úc hầm với đậu cassoulet

 

Filet de Porc aux Pommes – 550
Roast Iberico pork tenderloin with apple Calvados sauce and sweet potatoes
Thăn heo Iberico nướng với sốt táo Calvados và khoai lang nghiền

 

Saint-Jacques au Beurre Blanc – 755
Seared Japanese scallops with beurre blanc and caviar
Sò điệp Nhật áp chảo với bơ trắng và trứng cá

Saumon Poché au Vin Mousseux avec Caviar – 515
Sparkling wine poached Norwegian salmon with caviar
Cá hồi Nauy xông hơi trong rượu vang sủi với trứng cá caviar

 

Black Cod Miso – 755
Miso-marinated black cod with asparagus and broccoli
Cá tuyết đen ướp miso nướng với măng tây và bông cải xanh

 

Pâtes aux Sauces au Choix – 265
Organic spaghetti, tagliatelle, or penne with your choice of Bolognese, Carbonara, or Gorgonzola sauce
Mì hữu cơ Spaghettis, Tagliatelles, hoặc Pennes với các loại sốt

 

Napoléon de Légumes Grillés – 255
Grilled vegetable Napoleon with red pepper coulis (Vegetarian)
Rau củ nướng với sốt ớt đỏ

 

Aubergine Farcie aux Lentilles – 255
Oven-baked stuffed eggplant with lentils and ratatouille (Vegetarian)
Cà tím nhồi đậu lăng và rau củ kiểu Ratatouille

All prices are in (,000) VND and are subject to government VAT and a 5% service charge.
Giá tính bằng nghìn đồng, chưa bao gồm thuế GTGT hiện hành và 5% phí dịch vụ

MAISON VIE RESTAURANT – FINE FRENCH CUISINE 

28 Tăng Bạt Hổ, Str., Hai Ba Trung Dist., Hanoi, Vietnam | info@maisonvie.vn  | Online reservation click here | Hotline +84904150383 | 024-3633 0206 | Open: 10:00 am – 10:00 pm