book
Recommendations
SPECIALTIES
Exceptional Quality
French neo-classical mansion, French style, French chef & High quality french food.
eat what you love
the finest ingredients for the finest moments
LUNCH & DINNER SETMENU
YOUR CHOOSES
TWO+FOUR = 165. | ONE+FOUR= 175. | THREE+FOUR = 360. ONE+THREE = 385. | TWO+THREE = 375. | ONE+TWO+THREE = 475. ONE+THREE+FOUR= 460. | TWO+THREE+FOUR = 450. FOUR COURSES = 550.
O N E | S T A R T E R
Beet tartar
Beet tartar with salmon and basil dreesing | Xa lát củ dền trộn cùng cá hồi và sốt húng quế Hà Nội
Octopus salad
Octopus salad | Xa lát bạch tuộc sốt chua cay và rau củ
Garden salad
Mixed Garden salad | Xa lát vườn rau Đà Lạt
Chicken croquette
Chicken croquette salad with Honey mustard sauce | Xa lát gà viên tròn dùng kèm sốt rau thơm mật ong
T W O | S O U P
Mushroom Or Vegetable Soup
Mushroom soup or Seasonal Vegetable soup | Món súp nấm Hoặc súp rau theo mùa
Onion soup
French Onion soup | Súp hành kiểu Pháp
Artichoke Soup
Creamy artichoke with crispy couston | Súp hoa artichoke dùng kèm bánh mỳ giòn
Carrots soup
Creamy roasted carrots soup with ginger Súp cà rốt nướng vị gừng dùng kèm bánh mỳ và gà nướng
T H R E E | M A I N - C O U R S E
Braised cheek beef
Braised cheek beef with mix vegetable | Má bò hầm dùng kèm rau củ xào và rau xanh trộn
Pan fried seabass
Pan fried seabass serve with pickle and tamarind sauce | Cá Vược áp chảo dùng kèm rau củ chua và sốt quả me
Slow cook chicken
Slow cook rolls of chicken with miso sauce | Gà cuộn nấu chậm nướng, dùng kèm sốt miso
Pork shoulder
Pork shoulder, Asian chimichurri sauce and seasonal creation | Nạc vai heo và sốt rau thơm châu Á kèm món phụ sáng tạo theo mùa
Pan fried duck breast
Pan fried duck breast with creamy beet | Ức vịt áp chảo dùng kèm sốt củ dền và cà rốt xào
F O U R | D E S S E R T
Lime meringue
Lime meringue tart with ice cream | Bánh tart chanh kèm kem
Chocolate Mousse
Chocolate Mousse | Sô cô la đánh bông
Fruit cheesecake
Strawberry and orange cheesecake | Bánh pho mai lạnh vị dâu và cam
Cup Jack
Cup Jack fresh fruit salad with 1 scoop of ice cream, chocolate sauce | Xa lát hoa quả tươi với 1 muỗng kem kèm xốt sô cô la
Mango mousse
Mango mousse "Financier" coconut | Mousse xoài kèm bánh xốp dừa
FIVE COURSE MENU TASTE
ONE OR TWO + THREE + FOUR + FIVE = 1,068,000++VND | ONE OR TWO + THREE + FOUR = 999,000++VND | ONE OR TWO + FOUR + FIVE = 939,000 VND
ONE | STARTER
Beef Carpaccio with Vietnamese coriander
Bò lát mỏng ăn gỏi kèm pho mai bào và rau răm
Pan-fried duck foie gras with Plum sauce 40 gram
Gan ngỗng áp chảo kèm xốt mận
Seared Ahi tuna with mango salsa
Cá ngừ cháy cạnh dùng kèm salad xoài cay
TWO | SOUP
Dalat artichoke soup with scallop
Súp bông artichoke dùng kèm sò điệp áp chảo
Creamy butternut squash soup with prawn
Súp bí đỏ nướng dùng kèm tôm áp chảo
Tomato seafood soup with chili Tay Bac and crispy bread
Súp cà chua hải sản vị ớt Tây Bắc cùng bánh mỳ giòn nướng tỏi
THREE | SEAFOOD
Pan fried Norway salmon serve with Hanoi basil sauce (100 gram)
Cá hồi nanuy áp chảo, sốt húng quế Hà Nội
Japanese scallop with Dalat chili romesco sauce (2 Pcs)
Sò điệp Nhật áp chảo, sốt ớt kiểu romesco
Tiger prawn with chili tamarind sauce (2 Pcs)
Tôm đại áp chảo, ba chỉ heo Tây Ban Nha giòn sốt me dùng kèm cơm pilaf
BETWEEN COURSES
Lemon sherbet splash with a dash of Vodka
Kem đá hương chanh rượu vodka một viên
FOUR | MEAT-DISH
Duck breast with Dalat vegetable, foie-gras and ginger sauce 150 gram
Ức vịt áp chảo cùng gan ngỗng béo dùng kèm rau củ và sốt gừng
Pan seared Black Angus Ribeye serve with Asian Chimichuri sauce (120 gr)
Thăn nội bò Black Angus dùng kèm rau củ xào và sốt rau thơm châu Á
Roasted lamb rack with Asian herb, Aubergine, green mint sauce (2 chops)
Dẻ sườn cừu áp chảo, rau thơm, cà tím nướng, sốt bạc hà
FIVE | DESSERT
Mango tart with green rice flakes ice-cream
Bánh tart xoài kèm kem cốm
Tiramisu Tay Nguyen coffee flavored
Tiramisu hương vị Cà phê Tây Nguyên
Chocolate and orange Cheesecake
Bánh Cheesecake vị sô cô la và cam